champagne

Koop je favoriete Champagne bij Best Bottles! Wij hebben de meeste soorten Champagne, de beste Champagnes en de bekendste merken Champagne. Champagne is misschien wel de mooiste wijnstreek van de wereld en dat proef je!
Vind jouw lievelingschampagne in onze webshop.

Overzicht

Champagne is favoriet bij Best Bottles!

Wil je een prachtige fles Champagne kopen? Dan koop je de beste Champagne bij Best Bottles. Wij hebben een groot aanbod met meer dan 60 verschillende Champagne, daarbij zowel grote bekende merken zoals Veuve Cliquot, Louis Roederer, Pol Roger en Moët Chandon, maar daarentegen ook Jean Philippe Trousset, Champagne Douge en Veuve Charlotte, die wat minder bekend zijn. In ons assortiment bieden we een grote diversiteit met rosé Champagne, Blanc de Blancs, Blanc de Noirs, maar ook Brut Nature en alcoholvrij. Mede hierdoor kan je voor elke gelegenheid een top Champagne kopen bij ons!

Champagne in de aanbieding

Iedereen is op zoek naar een betaalbare Champagne en wij kunnen hier in voorzien met de leukste aanbiedingen. Daarom kan je met elk budget de juist fles bij ons vinden. Daarnaast hebben we ook regelmatig gerijpte en oudere vintage Champagne die prachtig op dronk zijn. Kortom wil je jouw favoriete Champagne kopen? Kijk dan snel in onze webshop of check onze aanbiedingen.

Champagne thuis bezorgd

Wanneer je jouw favoriete Champagne hebt uitgezocht zorgen wij voor de beste service met vanaf € 50,- al gratis thuisbezorgd en uiteraard zo snel als mogelijk. Welke soort Champagne je ook kiest, wij pakken deze met zorg in en zorgen dat deze in onfeilbare staat bij je thuis aankomt. Woon je in de omgeving van Breda dan komt onze bezorger deze zelfs persoonlijk bij je afleveren. Dus bestel snel en geniet van jouw beste Champagne.

Koop een grote fles Champagne zoals een Magnum of Jeroboam

Heb je een groot feest of wil je een mooie fles langer bewaren? Kies dan voor een magnum Champagne of een Jeroboam Champagne! Er zijn verschillende soorten Champagne en verschillende soort groot formaat. Benieuwd welke? Vind hieronder een lijstje met formaten van de flessen:
Magnum = 1,5 liter (2 flessen in één)

Jéroboam = 3 liter (4 flessen in één)
Réhoboam = 4,5 liter (6 flessen in één)
Méthusalem = 6 liter (8 flessen in één)
Salmanazar = 9 liter (12 flessen in één)
Balthazar = 12 liter (16 flessen in één)
Nebukadnezar = 15 liter (20 flessen in één)
Melchior = 18 liter (24 flessen in één)
Midas = 30 liter (40 flessen in één)

Meer lezen over magnums en grote formaten? Klik hier!