Best bottles
wijnproeverijen in Breda

GEZELLIGE, LEERZAME EN BOEIENDE Proeverijen

Wijnproeverijen bij Best Bottles zijn altijd gezellig, leerzaam en boeiend!  Een wijnproeverij, eventueel met bijpassende hapjes, is een prima gelegenheid om op ongedwongen wijze met vrienden, collega’s of met zakelijke relaties jouw wijnvoorkeur te bepalen. Daarom kun je bij ons terecht voor:

  • Unieke whisky proeverijen
  • Smaakvolle wijnproeverijen
  • Wijnexperience
  • Blindproeverijen 
  • Wijn & chocolade proeverijen

Best Bottles Voorjaarsproeverij 2023

Best Bottles presenteert de voorjaarsproeverij 2023, waarbij we meer dan 50 wijnen hebben openstaan. Een aantal tophuizen komt de wijn laten proeven, waaronder Clouds Estate, Fabiano, Bodegas Salentein en San Marzano Daarnaast hebben Koreman’s met de veelbekroonde Cello’s en uiteraard de nieuwe Cara Caracello. No Low met prachtige alcoholvrije alternatieven, waaronder de Sparkling Tea en uiteraard The Chocolate Block met heerlijke chocolade.

Datum: 7 mei 2023
Tijd: 12:00 – 17:00
Locatie: Graaf Hendrik III Plein 21-25
Entree: 10 euro

Proef en beleef

Boek hier jouw proeverij!

Nu je alles weet over onze proeverijen wil je natuurlijk ook de kosten van een wijnproeverij weten. Deze kan je op onze website vinden. De kosten voor een wijnproeverij zijn per proeverij verschillend. Dat is heel prettig, want hierdoor kan je het zo goedkoop en zo kostbaar maken als je zelf wenst. Boek je proeverij makkelijk en snel via de proeverij-customizer. Kies een datum en tijd, het soort proeverij, het aantal en soort wijnen en de hapjes! Wij nemen snel contact met je op.

Wijn proeverijen

Gin proeverijen

Wat kun je verwachten van een wijnproeverij?

Bij binnenkomst starten we altijd met een bijzonder glas mousserende wijn. Want een bubbeltje doet je altijd goed vinden wij. Daarna gaan we wijn proeven uit verschillende gebieden. Bij onze Best Bottles Experience kiezen wij de wijnen uit die je gaat proeven en geven we bij elke wijn gedegen uitleg. Hierbij kan je kiezen voor diverse hapjes en lekkere chocolades als begeleider. Naast onze Best Bottles Experience hebben we The Chocolate & Wine Expierence, waarbij (de naam zegt het al) je wijn en chocolade als wijnspijscombinatie te proeven krijgt. Tijdens deze proeverij proef je zes verschillende wijnen met zes verschillende soorten chocolade. Zoek je een idee voor een leuke proeverij? Dan is The Chocolate & Wine Expierence echt iets voor jou! Het is ook mogelijk om jouw eigen bijzondere wijnproeverij zelf samen te stellen. Hierbij kan je van de wijn tot aan hapje en het aantal flessen dat je wenst te proeven zelf uitkiezen. Kortom wij hebben in het wijnproeverij arrangement een ruime keuze aan bijzondere en leuke proeverijen. 

Exclusieve en bijzondere proeverijen

Best Bottles voorziet in het exclusieve proeverijensegment een aantal proeverijen per jaar die je per persoon kunt boeken. Hierbij proef je de beste wijnen uit de mooiste gebieden en uit de meest bijzondere jaargangen. Mede door de jarenlange ervaring van Best Bottles zijn deze exclusieve proeverijen een must voor iedereen. Naast exclusieve proeverijen hebben we ook anderen bijzondere proeverijen. Wat dacht je van een proeverij met natuurwijnen of een proeverij met enkel wijnen uit Bourgogne of Bordeaux? Doordat je al deze proeverijen kan boeken via onze wijnproeverijencustomizer kan je heel eenvoudig zien wanneer een proeverij mogelijk is in onze zaak. Kortom: ben je op zoek naar een bijzondere of exclusieve proeverij? Kom dan naar Best Bottels en kom wijn proeven bij ons in het gezellige Breda. 

Wijn proeven in Breda? Boek hier jouw wijnproeverij arrangement

Nu je alles weet over onze proeverijen wil je natuurlijk ook de kosten van een wijnproeverij weten. Deze kan je op onze website vinden. De kosten voor een wijnproeverij zijn per proeverij verschillend. Dat is heel prettig, want hierdoor kan je het zo goedkoop en zo kostbaar maken als je zelf wenst. Dus of je nu een proeverij voor 2 personen wilt boeken of een proeverij voor een grote groep? Bij ons in Breda ben je altijd aan het goede adres.