Over
Best bottles

On
td
ek

Best Bottles is specialist in goede, betaalbare en exclusieve wijnen

Goede wijn is meer dan alleen smaak en textuur. Het zijn vrienden- en familie, plezierige momenten en herinneringen. Wijn is geschiedenis en cultuur, het is wetenschap en poëzie en iets dat bijna magisch is. Wij willen mensen verenigen die niet alleen van wijn houden, maar ook van het avontuur. Daarom kan je bij ons terecht voor:

  • Groot assortiment (exclusieve) wijnen
  • Ruim assortiment gedestilleerd 
  • Goede service en juist advies
  • Wijncursus, workshops en proeverijen

In ons schitterend pand aan het Graaf Hendrik III Plein in Breda is ook The Chocolate Block gevestigd.

The Chocolate Block is een sfeervolle moderne chocolaterie. Bij hun staat smaak voorop en hun doel is daarbij om jou van die heerlijke producten te laten genieten. Voor de kwaliteit van hun chocolade gaan zij ver, heel ver. Want bij The Chocolate Block proberen ze de dingen net iets anders te doen. Zij hebben in hun winkel een zeer ruim assortiment aan smaakvolle chocoladeproducten. Daarnaast hebben zij ook delicatessen en verrassende cadeau artikelen.

Hun chocoladeproducten zijn niet alleen bijzonder lekker. Hun chocolade is tevens duurzaam bereid. Bovendien is hun handel met de cacaoboeren in Tanzania (die volledig biologisch verbouwen) Fair Trade.
100% eerlijke handel dus!

Pa
ss
ie

Best Bottles is opgericht door Bas Fierst en Tom Leussink. Sinds 15 april 2021 is onze winkel aan het Graaf Hendrik III plein 21-25 geopend. Hier vind je de mooiste wijnen voor thuis, om te bewaren in je wijnkelder of voor borrels en feestjes. Bovendien hebben we diverse wijnen uit oudere jaren voor bijvoorbeeld een verjaardag, geboortejaar of trouwdatum. Naast onze grote collectie wijnen beschikken we ook over faciliteiten voor proeverijen op maat en wijncursussen.

1
/ 3