Categorie: Relatiegeschenken
Land: Spanje
Streek: Ribera del Duero

De familie Garcia is al generaties lang volledig toegewijd aan de wijnbouw. Hierbij gebruiken ze hun jarenlange ervaring en kennis op het gebied van mij maken. Mede door deze kennis werd in 2002 Bodegas Monteabellón opgericht in Nava de Roa. In het kleine stadje zijn er nog steeds diverse wijnkelder waar mensen de wijnen op slaan. In het gebied Ribera del Duero waar het stadje ligt staan tradities en geschiedenis van de wijn hoog in het vaandel.

Wijngaarden

Alle druiven die gebruikt zijn, komen van eigen wijngaarden.
Hedendaags heeft Bodegas Monteabellòn 130 hectare wijngaarden verdeeld over verschillende percelen in Spanje.
De diversiteit aan bodems en klimaten geeft de wijn de unieke eigen smaak wat Bodegas Monteabellòn zo uniek maakt

Één van de leukste combinaties met wijn is chocoladen en dat hebben we bij Picasso's Dream gedaan.
Aan de ene kant een rode wijn van de volle en kruidige tempranillo uit Ribera del Duero van Acappela, en aan de andere kant 10 lekkere Picassobonbons met ieder een eigen vulling.

Chocolade en wijn

In onze winkel hebben we lekkere wijnen met een shop-in-shop chocolaterie en laten wij dat nou eens ideaal kunnen combineren. Naast dat we menig relatiegeschenk maken met zowel wijn als chocolade geven we ook wijn en chocolade proeverijen. Hierbij proef je 6 wijnen in combinatie met 6 verschillende chocolades. Hierbij sta je versteld van hoe een frisse witte wijn nog goed kan combineren met de zoetheid van chocolade. Rekeninghoudend met het percentage puurheid en de hoeveelheid suikers kan een wijn of heel goed, of juist helemaal niet passen bij chocolade. Kortom wil je een keer de combinatie van wijn en chocolade proeven? Bekijk dan snel onze proeverijen.

Picassochocolade in Picasso's Dream

De Picassobonbons zijn gemaakt door Chocolatier Visser in schimmert en zijn al jaren berucht en beroemd vanwege deze waanzinnige smaken. In Breda verkoopt onze chocolaterie The Chocolate Block deze kleine smakelijke kunstwerkjes. Benieuwd geworden of los bestellen? Kijk dan snel op de website van The Chocolate Block.

 

Spanje

Picasso's Dream

 24,65
Nog 20 beschikbaar
  • Gratis verzending vanaf € 50,- (NL & BE)

  • Vandaag besteld, binnen 24 uur verzonden*

  • Veilig betalen met o.a. iDeal