Cadeaupakketten

Op zoek naar een mooi wijn cadeau, of relatiegeschenk voor geliefden, familie, collega's of een andere gelegenheid? Kijk dan snel hieronder in ons overzicht cadeaupakketten en vindt het juiste geschenk voor iedere gelegenheid. Uiteraard pakken wij de geschenken met de grootste zorg voor u in.

Cadeaupakketten

Items filteren

Vind het mooiste relatiegeschenk voor iedere gelegenheid

In onze wijnwinkel aan het Graaf Hendrik III Plein te Breda hebben we een groot assortiment aan cadeaupakketten. Deze maken we op aanvraag, maar kunnen ook ter plekke voor je in worden gepakt. Er zijn altijd geschikte cadeau wijnen, want vaak ontdekt de ontvanger een nieuwe favoriet of kan degene de gegeven wijn nog lekker lang laten liggen voor een speciale gelegenheid. Naast geschenken met enkel wijn hebben we ook geschenken met andere producten, zoals olijfolie, accessoires en chocolade. Voor de Chocolade werken we samen met Chocolaterie The Chocolate Block in Breda.

Persoonlijk advies en aandacht

Naast dat onze pakketten leuke in creatief zijn bieden we ook persoonlijk advies een aandacht. Dit kan door ons te mailen of bellen met je wensen of door langs te komen in onze wijnwinkel. In onze winkel kunnen we samen met je het assortiment doorlopen en de mogelijkheden bespreken. Via de mail kunnen we middels foto's en het budget een mooi voorstel maken. Wanneer het gewenst is kunnen we de geschenken ook versturen. Hierbij komt dan een verzendbijdrage en afhankelijk van het aantal geschenken zijn daar nog meer mogelijkheden in. Kortom helpen we je graag persoonlijk en met een glimlach.

Verpakkingsmogelijkheden

Wil je iemand verrassen met een mooi relatiegeschenk of de mooie cadeau wijnen van Best Bottles? Kom dan eens langs of stuur een mail naar ons en wij geven de uitgebreide mogelijkheden van onze wijnwinkel in Breda weer. Naast onze geschenken op onze website hebben we diverse verpakkingsmogelijkheden bij het maken van de relatiegeschenken op maat. Bijvoorbeeld houten kisten voor 1, 2, 3 of 6 flessen. Geschenkdozen met lederlook. Geschenken verpakt in cellofaan of cadeaupapier behoren ook tot de mogelijkheden. Voor het complete aanbod aan voorgestelde relatiegeschenken kijk hierboven en anders neem graag contact met ons op!

Bruisende geschenken

Extra feestelijk cadeau? Denk dan eens aan een van onze champagnes. Naast de bekende merken zoals Moët Chandon of Veuve Cliquot hebben we ook kleine familiebedrijven zoals Trousset en Veuve Charlotte. Voor iedere wens een andere bubbel? Ook dat kan met heerlijke Prosecco van Villa Polani of Fabiano, uitzondere lekkere Cava van Maria Casanovas of Los Amigos. Daarnaast hebben we ook nog diverse cremants uit verschillende delen van Frankrijk. Bruisende cadeau wijnen vindt je bij Best Bottles in Breda.

Cadeaupakketten kopen bij Best Bottles

Inmiddels al geïnspireerd door ons ruime aanbod aan relatiegeschenken? Dan is het goed om te weten dat wij ze graag voor u inpakken en leveren op locatie. Meestal kunnen we de relatiegeschenken binnen een dag afleveren en bij grotere aantallen binnen een week. Mocht je wat meer tijd hebben is het handig om het op tijd te weten en kunnen we aan de slag. Kortom koop je favoriete geschenk bij ons en verras iemand op een bruisende manier.